Endringar i YOGA timeplanen veke 3 og 4!

by

YOGAnyhendeBilete

Då Marianne skal ut på tur, verte det endringar i timeplanen veke 3 og veke 4. SØNDAG 17.januar vert det Mjuk Yoga kl. 18.30 og Ashtanga kl. 19.30 med Marianne. Det vert ikkje morgon timar desse vekene. Daria vil gjere ein gjesteopptreden og er vikar MANDAG 25. Januar med Mjuk Yoga kl. 19.15 og Ashtanga kl. 20.15. Marianne er tilbake med vanleg timeplan Tysdag 2. februar 🙂 Om du lurer på noko – ta kontakt med oss.

Ettermiddagsåpent og helgevakt

by

Optimal Helseklinikk tilbyr nå muligheten til å få behandling etter kl 16.00! 🙂 Vår kiropraktor Marius Hodt er nå tilgjengelig på mandager mellom 1300-1900.

Helt optimalt for dere som ikke kan komme i arbeidstiden!!! Marius har ledige timer neste uke så trenger du hjelp så ta kontakt på 70 06 64 65 🙂

Vi har også helgevakt! Så hvis du skulle få behov for akutt hjelp så ta kontakt på vår vakttelefon 95 49 44 47 🙂

Ha en fortsatt god helg 🙂

 

 

Kiropraktor Marius Hodt

NYTT ÅR – NYE MULIGHEITER :) !

by
NYTT ÅR – NYE MULIGHEITER :) !

  NYTT ÅR – NYE MULIGHEITER!


Er 2016 året du skal kome i form?  Prøve pilates? Kanskje yoga? Styrke ryggen? Leiken men effektiv trening med din baby i barselpermisjonen? Vi har tilboda til nettopp deg!

  • Januartilbod på trening i vår nye treningsavdeling med 20% på 6 og 12 mnd medlemskap. Ingen innmeldingsavgift! Ope for deg 06.00 – 23.00 365 dagar i  året!
  • Nye grupper med Mor og Barn trening rettleia av fysioterapeut Karen som har lang erfaring innan feltet. GRATIS trening i vår heilt nye treningsavdeling under kurset som går over 10 gongar.
  • Nye grupper med Ryggtrening med Bjørg – rettleiing og god innføring i korleis trene og førebygge vidare for ryggsmerter. GRATIS trening i treningsavdelinga!
  • Optimal Pilates grupper med Marita – med fokus på styrke, den gode haldninga og fleksibilitet. Trening til 250kr/mnd i treningsavdelinga for dei som har klippekort.
  •  Optimal Yoga;Mjuk Yoga – som er roleg avspenning, tøying, pust og fokus på å lande godt i stillingane. Ashtanga Yoga som er meir styrke, balanse, – også her er det fokus på den gode pusten i ein dynamisk flyt gjennom stillingane. Vi tilpassar til alle – kan du puste kan du gjere yoga 🙂 Trening til 250kr/mnd i treningsavdelinga for dei som har klippekort! Vi ber alle med klippkort på yoga om å bekrefte/melde seg på gruppene slik vi har oversikt over kor mange nye vi kan ta inn! (Minner om 6mnd gyldigheit på klippekort). Går du to gongar i veka får du den 3. gongen GRATIS 🙂
  •  Vi sel også Berit Nordstrand sine bøker til gode prisar om du også vil ha påfyll av gode, sunne oppskrifter og enkle forklaringsmodellar, øvingar og tips til kva du kan gjere heime.

Ta kontakt på kontakt@optimalhelseklinikk.no, eller tlf: 70066465. Kom gjerne innom å kik på vår flotte, moderne – nye klinikk!

Oppstart ny ryggskulegruppe 11.januar

by

Slit du med vond rygg?

Optimal Helseklinikk tilbyr 10- vekers ryggskule ein gong i halvåret, med kyndig veiledning av fysioterapeut. Målet er å auke forståinga av den enkelte deltagarar sine ryggplager og å gi grundig opplæring og veiledning i trening som bedrer og vedlikeheld funksjonen ved slike plager.

Ryggskulen inneheld:
– Førstegangsundersøkelse med individuell kartlegging av funksjonsnivå.
– Gruppetrening som er tilpassa kvart enkelt.
– Teoridel som vil omhandle anatomi, fysiologi, smertefysiologi og ergonomiske grunnprinsipp.
– Fri trening i klinikken sine lokaler i ryggskuleperioden
– Eige treningsprogram som ein kan gjere heime.
– Siste gang testar vi på nytt og samanligner funksjontestane med førstegongsundersøkelsen.

Pris: 10 veker, inkludert gratis trening i treningssenteret heile perioden (frå kl 06-23, alle dagar) 1750 kr. Drop-in 175 kr pr gang.
Ta kontakt med Optimal Helseklinikk på tlf 70066465 for informasjon og påmelding.