Bestill time

Klikk her

Bestill Yoga/Pilates

Klikk her

Då er kvardagen tilbake, etter ei herleg påske med mykje fint vær 🙂 Det er deilig å gi litt slepp på rutiner i ferien, men godt å nytte kvardagen til å kome i gong igjen med gode, nærande rutiner og livsstil.
  • Vi pang-startar våren med GRATIS yoga og pilates heile veka! Gå så mykje du vil 🙂
  • Hugs å booke i punchpass då der er begrensa plassar. Ta gjerne med ein venn som du tenker kunne hatt nytte av  prøve 🙂
  • Nyheiter på timeplanen er Ashtanga Nybyrjar i tysdagar kl.18 – fint for både nye og “gamle” som vil kome i gong igjen.
  • Mysore style for ALLE! Tysdagar kl.19.15. Kom å praktiser i eige tempo, med god, individuell oppfølging av dyktige Inger Kristine.
  • Leda Første serie fredagar kl.06.30 – her kan du også velge å gå før/når du må, berre gi beskjed til læraren så får du hjelp å tilpasse.
Ellers er timeplanen som den har vore.
Yoga og Pilates er eit fantastisk verktøy for å førebygge skader, styrke, mjukne og finne ro. Perfekt i kombinasjon med anna aktivitet. Og det gir oss noko anna.
Minner om at vi har student/honnør rabatt – og “økonomi” for deg som har lav inntekt. Ta kontakt med oss om dette gjeld deg. Det er ikkje prisen som skal bestemme om du får gjort yoga. Yoga til,og for alle er viktig for oss.
Vi håpar at mange vil nytte seg – vi er super fornøgde med den nye timeplanen!  Test ut mange timar denne veka 🙂
Fysio Gaute i gong igjen med grupper, og Marita har Mor og Barn pilates.
Treng du hjelp til å skreddersy behandling, trening eller begge deler? Ta kontakt med oss så vi finne det beste opplegget for deg. Vi har slyngebehandling, treningssenter/rehab., trykkbølge, soletilpassing, løps-analyse, kiropraktikk og ulike massasje former. Våre kiropraktorar er primær-helsekontakt i første linje tenesten. Det betyr at dei kan henvise vidare til legespesialist,  til RTG/MR/Ultralyd, sjukemelde m.m. Vi har kort ventetid.
For å optimalisere deg – slik DU treng 🙂
Vårhelsing – Optimal 🙂